Retrospectiva Ruta de Tapes de Calafell del 2012 al 2015
4567
post-template-default,single,single-post,postid-4567,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Retrospectiva Ruta de Tapes de Calafell del 2012 al 2015

Com ve sabeu cada any tenia lloc la ruta de tapes a Calafell. Malauradament aquest any l’organitzazió ha decidit no dur-la a terme.  Hem decidit fer una retrospectiva i elaborar les tapes de les darreres edicions per tal de recuperar-les durant un cap de setmana. Divendres i dissabte 7 i 8 d’octubre de 19:30h a 21:30h podreu venir i tastar les tapes amb copa de vi al preu de 3 Euros (Pop fumat in situ amb patata i escalibada / Sardina fumada amb all blanc, all negre i oli texturitzat / Bacallà, sobrassada i ou a baixa temperatura / Tataki de llom de salmó fuma amb gelat de mostassa). 

retrospectiva-ruta-de-tapes millor-tapa-2015

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.