Història, origen i curiositats del Xató
4376
post-template-default,single,single-post,postid-4376,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Història, origen i curiositats del Xató

Us volem compartir un dels programes que fem a Calafell Ràdio i que vam dedicar a la història, origen i xató. Aquest programa va tenir la col·laboració especial de Jesús Velacoracho que ens va detallar tots aquests aspectes d’una manera molt didàctica i curiosa. Si teniu un temps us recomanem escoltar-lo:

També us deixem la recepta del Xató per si us interessa

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.