Publicació al Diari Ara Camp de Tarragona
4602
post-template-default,single,single-post,postid-4602,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Publicació al Diari Ara Camp de Tarragona

SEGUIM REIVINDICANT LA GARROFA COM INGREDIENT SINGULAR I GURMET! Al @diariara #campdetarragona dediquen un article a la garrofa. Una part important i portada dedicada a la feina duta a terme amb Terra i Taula i la resta de cuiners del restaurant Lo Mam, Restaurant Ull de Llebre i Pastissera L’obrador.  A la portada muntatge companys del col.lectiu i moment emplatat de la nostra crema de carbassa, bacalla engarrofat i canelo garrofa i espigalls. A dins opinions i relat del cuiners. En el següent enllaç trobareu article 

diari-ara

Vídeo del taller:

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.