Sopar maridatge de Tardor amb el Celler Piñol

Menú Maridatge 

Aquesta tardor us hem preparat un menú gastronòmic dedicat al bolet amb maridatge del Celler Piñol. 

Reconegut celler de la Terra Alta amb els millors vins puntuats de la Denominació segons els criteris de les principals guies catalanes, estatals i internacionals. El maridatge serà conduït pel mateix celler amb l’elaborador, Juanjo Galcera Piñol.

Dia: Divendres 18 de novembre a les 21.30h
Preu: 40 Euros IVA inclos
Reserves: info@vellpapiol.com / 977 691 349

A continuació  trobareu el menú maridatge detallat:

Aperitiu de Tardor
NOSTRA SENYORA DEL PORTAL ROSAT

L’amanida de brots amb coca de pasta de full amb molls i llenegues negres
NOSTRA SENYORA DEL PORTAL BLANC

Paupiettes de filets de llenguado de llotja de Vilanova farcits de vieires i camagrocs a la crema d’escamarlans
AVI ARRUFÍ BLANC

Arròs melós de tardor amb ceps, calamarcet de platja i cranc blau de Sant Carles

SA NATURA

Gall Negre del Penedès amb rovellons i trinxat d’espigalls del Baix Penedès
MATHER TERESINA

Mousse de castanyes torrades, castanyes caramel·litzades, melmelada de carbassa i xocolata-
JOSEFINA PIÑOL GARNATXA NEGRA

*Pot haver modificacions amb el bolet segons mercat

Cafès o tés amb petites dolçaines

40 € persona. IVA,  cafè, minerals i vi inclòs

menu-maridatge-del-bolet-i-celler-pinol

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.