Ruta de Tapes de Nadal de Calafell
4646
post-template-default,single,single-post,postid-4646,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Ruta de Tapes de Nadal de Calafell

tapa-2016-nadalVine i gaudeix de la nostra tapa “Caneló d’ànec del Penedès, espigalls i ceps” amb vi negre o rosat del Celler Barthomeus (Sant Salvador-El Vendrell). El preu de la tapa + copa de vi és 3 Euros Iva inclòs. La podreu degustar a la nostra barra a partir de les 12 del migdia i a la tarda a partir de les 19h.

A més aquest any també hi haurà un sorteig amb premis entre tota la gent que publiqueu les fotografies de les xarxes

sorteig-ruta-de-tapes-2016

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.