Engeguem fogons a partir del dimecres 25 de gener
4665
post-template-default,single,single-post,postid-4665,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Engeguem fogons a partir del dimecres 25 de gener

A partir d’aquest proper dimecres 25 de gener obrim les portes de nou desprès de vacances. Us esperem un altre cop al nostre restaurant familiar que pretén com sempre fer passar-vos una bona estona en una taula en un ambient agradable i proper. Com sempre a la taula hi trobareu els productes de més qualitat, i amb gran part del nostre entorn.

Us hi esperem!

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.