Menú del Xató 2017

Fins al 26 de març

Comencem amb una tapeta,

Milfulles de Xató 2017

L’amanida d’hivern per excel·lència,

El tradicional Xató

Seguim amb el peix,

Rap de llotja amb calçots i romesco

Acabem amb la carn,

Caneló d’ànec del Penedès, carxofes i espigalls del Baix Penedès
Pre-Postre,

Degustació de 3 formatges catalans amb guarnició

I per postres,

Baix Penedès dolç: Crema catalana d’oli d’oliva, financer d’ametlla, garrofa i pansa de xarel·lo

 

Cafè o té acompanyat amb dolç de xocolata

 

Vi del Penedès i Aigua

Preu: 38 € per persona (IVA inclòs) – Es recomana reserva prèvia

12548920_1254454007914427_4846254521925781643_n 12565379_1254454104581084_8609853842327378119_n

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.