Xerrada a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils
4682
post-template-default,single,single-post,postid-4682,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Xerrada a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils

El passat 13 de febrer vam dur a terme una xerrada de cuina a l’Escola d’Hostaleria de Cambrils. Davids Vernet va ser exalumne que va tornar al cap de 12 anys per explicar una mica la trajectòria del nostre restaurant i alhora elaborar algunes receptes. Un recorregut a la nostra cuina i filosofia, el mar, el territori, terra i taula, les herbes, els actes paral·lels i les col·laboracions.

cambrils

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.