Participació Maridatges Musicals 2017 al Museu Pau Casals
4752
post-template-default,single,single-post,postid-4752,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Participació Maridatges Musicals 2017 al Museu Pau Casals

El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i l’Associació de Músics del Baix Penedès, protagonistes un any més dels Maridatges 2017 organitzats pel Museu Pau Casals.

 DSC_0055-01

El col·lectiu de Productors i Cuiners del Baix Penedès “Terra i Taula” i l’Associació de Músics del Baix Penedès seran els encarregats una vegada més, de soprendre’ns amb un joc de sabors, aromes i música espectacular als maridatges que el Museu Pau Casals organitza per aquest estiu. Uns tasts especials creats per l’ocasió i que enguany giren al voltant d’un dels ingredients més emblemàtics del territori, la garrofa. Els plats són elaborats pels xefs del Vell Papiol, Lo Mam, Ull de Llebre i l’Obrador i maridats amb vins i caves dels cellers Jané Ventura i Avgvstvs Forum.

Juntament amb els cuiners i restauradors, formarà part també del maridatge el conjunt musical baixpenedesenc “Et-Co*“.

Et-Co* és el projecte “exploratiu” de World Music de Sonia Linares Berroy (Veu/Guitarra), David Chueca Folch (Guitarra), Antonio Leon (Baix) i Mariano Valera (Percussió) en una proposta que busca una trobada amb el ritual i la musicalitat primària amb ritmes ètnics i atmosferes contemporànies y psicodèliques. Amb el seu primer disc Liberto! (Marlee Re-cords, 2014) Et-Co* ha recorregut espais emblemàtics com el Mercat de les Flors, Teatre San Andreu, Auditori de Calafell; Premis que inclouen: 2n premi de la Fira de la Música de Cardedeu 2014, 3rs finalistes D.O Tarragona 2015, Premi Track Baix Penedès 2015, seleccionats per la convocatòria SGAE +100 Autor 2015. Actualment es troben desenvolupant el seu 2n treball discogràfic, PRiMe.

Per aquesta ocasió Et-Co*  han seleccionat quatre temes que, per les seves característiques, mariden perfectament amb els plats i els vins que han elaborat des del col·lectiu “Terra i Taula” i que s’ han adaptat expressament per a l’ocasió.

 

Els Maridatges 2017 mantenen la ubicació de la passada edició i es realitzaran als jardins de la Vil·la Casals, un indret únic, fresc i acollidor que embolcalla l’activitat com aquesta es mereix. Estan programats pel dijous dia 27 de juliol i el dijous dia 3 d’agost de 20 a 21:30h. i tenen un cost de 20 euros per persona.

 

Les places són limitades,  i per assistir-hi  cal fer reserva prèvia al telèfon 977 684 276 o al correu electrònic museu@paucasals.org

Dates: 27 de juliol i 3 d’agost
Horari: De 20:00 a 21:30h
Preu: 20 euros
Places limitades. Cal fer reserva prèvia al 977 684 276 o al c/e museu@paucasals.org

Més informació a www.paucasals.org.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.