Peix de la Mar de Calafell
4406
post-template-default,single,single-post,postid-4406,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Peix de la Mar de Calafell

El nostre restaurant com ja es sabut compra a la llotja de peix i marisc de Vilanova. La Confraria de Calafell reivindica els pescadors calefellencs i les espècies que podem trobar a la Mar de Calafell que va des de Cubelles fins al Francàs passant per Cunit, el Vendrell i la mateixa Calafell. A partir d’ara al nostre restaurant trobareu el quadre que certifica la nostra compra i compromís amb el peix i marisc de la nostra costa i de qualitat.

20160320_214127

comprat-directament-llotja

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.