Ruta de Tapes de Calafell 2017

Del 29 de setembre al 12 d’octubre gaudeix de la nostra tapa RUTA DE TAPES DE CALAFELL

Flor de carbassó farcida de bacallà i sobrassada amb all i oli d’all negre i estragó

La tapa va acompanyada amb vi del Celler Jané Ventura a escollir entre Vinyes Blanques 2016 i Vinyes Roses 2015

 

SORTEIG RUTA DE TAPES

Publica les teves fotografies a la xarxa gaudint de la nostra tapa, del vi del Celler Jané Ventura o del vostre grup i entra en el sorteig de 3 lots de vins de Jané Ventura

Condicions:

1.Ser o fer-se seguidor del nostre compte @vellpapiol a la xarxa on publiquis les fotografies.

2.Mencionar a la teva publicació el nostre compte de la xarxa per poder rebre la notificació i entrar al sorteig. En el cas del Facebook, escriure al mur de la nostra pàgina com a seguidor.

3.El sorteig es celebrarà el diumenge 18 de desembre mitjançant programa informàtic d’atzar entre tots els participants.

Més informació i bases a la nostra web www.vellpapiol.com i xarxes socials

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.