Sant Valentí a Calafell 2018
4845
post-template-default,single,single-post,postid-4845,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Sant Valentí a Calafell 2018

Sant Valentí es una bona excusa per passar un bon moment de parella amb una bona taula. El nostre restaurant disposa d’un menjador en que totes les taules són per parelles per tal de gaudir una vetllada tranquila i romàntica. Les parelles que vulguin gaudir de la nostra taula disposaran d’una copa de cava Rosat i d’unes petites sorpreses relacionades amb Sant Valentí tant al nostre menú (25 Euros sense begudes) o a la carta.

També pots gaudir o regalar del Nostre Menú ” Denominació Origen”

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.