Participació al programa Ben Trobats de la Xarxa TV
5969
post-template-default,single,single-post,postid-5969,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Participació al programa Ben Trobats de la Xarxa TV

El passat 5 de juny vam participar al programa Ben Trobats a la secció foc creuat de la Xarxa TV. Una secció de receptes i bon humor. El tema del dia eren les peres al vi. Us deixem amb el vídeo d ela secció.

 

http://www.alacarta.cat/ben-trobats/tall/peres-al-vi-a-foc-creuat

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.