Revetlla de Sant Joan Calafell 2018

Gaudeix de l’entrada de l’estiu al nostre restaurant  entre 3 opcions:

Menú Denominació Origen – 27 Euros begudes i IVA no inclòs

Menú mariscada de Gran Revetlla amb beguda – 55 Euros IVA no inclòs. Consulta menú aquí

A la carta

Al final del sopar Coca de Revetlla i Cava gentilesa de la casa per tothom!

Reserves 977 691 349

Menú MAriscada:

MARISCADA DE REVETLLA

Ostra, Cloïsses, Musclos, Navalles, cargol llis, cargol de punxa, navalles, escopinyes, tellines, escamarla, gamba blanca, gamba vermella i llagostí

  • Mariscada bullida o a la planxa –

Vins a escollir,

Vi blanc – DO Penedès

AT Roca Reserva – Escumós Clàssic Penedès

Postres a escollir,

Sorbet de llimona al Cava

Copa de pinya flambejada al rom, sorbet de gingebre, escuma de coco, esfèric de mango i crispy de fruita de la passió

Flam de ratafia, nous caramel·litzades i gelat de mel i mató

Pastís de cireres amb gelat de vainiulla

Trufes gelades de xocolata: ‘Pa, oli i xocolata’

 

Cafè, vi, pa, coca de Sant Joan i copa de cava inclòs
55 € (IVA no inclòs)

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada