Sacher de tardor / Sacher de otoño

Aquesta setmana us proposem aquest sacher combinat amb dos productes molt típics de tardor, la castanya i la carbassa.

Sacher de tardor

El sacher és un pastís elaborat amb un bescuit de xocolata negra al qual s’interposen capes d’una melmelada de fruites. En aquest cas hem utilitzat una melmelada d’elaboració pròpia de carbassa.
A més, el sacher està acompanyat amb unes castanyes confitades.

En el proper article us penjaré la recepta per poder gaudir des de casa d’aquest contrast de tardor i xocolata.Esta semana os proponemos este sacher combinado con dos productos muy típicos de otoño, la castaña y la calabaza.

Sacher de otoño

El sacher es un pastel elaborado con un bizcocho de chocolate negro al que se interponen capas de una mermelada de frutas. En este caso hemos utilizado una mermelada de elaboración propia de calabaza.
Además, el sacher está acompañado con unas castañas confitadas.

En el próximo articulo os colgaré la receta para poder comprobar desde casa este contraste de otoño y chocolate.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.