Finalistes als premis Cartaví de la província de Tarragona

 

Estem molt contents de comunicar-vos que som FINALISTES PREMIS CARTAVI PER TARRAGONA. Estem molt agraïts per reconeixement i acollida de la nostra carta. Agrair també als cellers dels Baix Penedès per la qualitat i diversitat dels vins de la comarca, ells són el gruix més important de la nostra carta.

Consulta la nostra carta de vins aquí: carta vi Vell Papiol 2018

L’Associació Vinícola Catalana ha celebrat avui a Gandesa l’acte de nomenament dels restaurants finalistes  de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona  que optaran a la final catalana dels Premis Cartaví d’enguany. L’acte, organitzat pel Consell Comarcal de la Terra Alta i el Patronat de Turisme de la FDiputació a les Terres de l’Ebre, ha tingut lloc al Palau del Castellà de Gandesa, on s’ha reunit el jurat que ha valorat la vintena de propostes de cartes de vi presentades per restaurants del territori. Ha presidit la reunió el president comarcal, Carles Luz, i el president de l’ ‘Associació Vinícola Catalana, Valentí Roqueta, amb la presència de Joan Arrufí, president de la denominació d’origen Terra Alta, i Albert Folch, director del Patronat de Turisme.

Els restaurants finalistes de les Terres de l’Ebre i el Camp de Tarragona han sigut els següents:

Categoria A (restaurants amb menús de preu mig a partir de 40 euros, vi no inclòs):

Villa Retiro (Xerta)

Antic Molí (Ulldecona)

Categoria B (restaurants amb menús de preu mig entre els 20 i els a 40 euros, vi no inclòs):

Vell Papiol (Calafell)

Hotel Hostal Sport (Falset)

Sanromà Restaurant (Castellvell del Camp)

Restaurant Nou Moderno (Vilalba dels Arcs)

Categoria C (restaurants amb menús de preu mig inferior a 20 euros, vi no inclòs):

La Morera (la Morera de Montsant)

Calaix de Sastre (Falset)
El certamen Cartaví té com objectiu distingir els restaurants catalans que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels vins emparats en qualsevol de les 11 denominacions d’origen catalanes. Igual com en l’anterior edició,  s’han creat quatre  jurats territorials que valoraran les cartes de vins dels restaurants del seu territori que seran reconeguts com a màxima expressió de la seva terra, al recolzar els vins que s’elaboren i produeixen a Catalunya. Els restaurants finalistes, passen ara a la final catalana, que atorgarà els premis d’àmbit nacional Cartaví 2018.

cartavi cartavi

cartavi

cartavi

cartavi

cartavi

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.