Sopar d’empreses Calafell
6047
post-template-default,single,single-post,postid-6047,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Sopar d’empreses Calafell

Si sou un grup d’empresa que voleu fer un sopar o dinar a Calafell us hem preparat dos propostes de menú per tal de gaudir dels companys però també tenir un bon record de l’àpat. Un menú elaborat amb productes de qualitat i divers. Dues propostes de menú amb 2 tapes, uns entrants per compartir i uns segons per escollir previament o tipus degustació amb 1 peix i una carn. Sortit de postres, cafès i beguda inclosa.  Si voleu us podem preprar un menú a mida segons les vostres necessitats.

Podeu consultar la proposta de menú al següent pdf MENU EMPRESAS-GRUPOS 2018_ 1

 

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.