Els espinacs – Tots a Taula de Calafell Ràdio
6064
post-template-default,single,single-post,postid-6064,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Els espinacs – Tots a Taula de Calafell Ràdio

Us parlem de verdura d’hivern, els espinacs. En el programa podeu trobar curiositats com el veritable mite de Popeye i els espinacs, com cuinar-los, utilitzar-los i aplicar-los a la cuina per gaudir-los de veritat i no esdevinguin una verdura avorrida i poc estimada pels petits de la casa.

http://enacast.com/calafellradio/#!/programs/calafellmati/calafellradio_podcast_15675?s=11029

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.