InstaBaixPenedès

El Consell Comarcal del Baix Penedès ha presentat  un nou projecte de promoció turística d’àmbit comarcal, que vol aconseguir una bona posició a través de les xarxes socials, concretament d’Instagram. El col·lectiu Terra i Taula i per tant el ostre restaurant seran col·laboradors d’aquesta iniciativa.

Un dissabte al mes (durant novembre, desembre, febrer, març i abril), s’organitzarà una sortida guiada pels diferents municipis del Baix Penedès, amb visita als cellers pròxims i tast de vins inclòs per als assistents de la sortida. La ruta es farà en autobús, amb un màxim de 50 persones prèviament inscrites. Tothom que vulgui participar haurà d’enviar un mail al correu indicat (instabaixpenedes@gmail.com) o bé via instagram @instabaixpenedes indicant el seu nom i el nombre d’acompanyants interessats en la sortida promocionada. De forma paral·lela hi haurà un concurs fotogràfic en aquesta mateixa xarxa social, on es promocionarà el poble, els paisatges gaudits i les vinyes visitades. Per participar-hi caldrà penjar una fotografia afegir el #instabaixpenedes. Qui més m’agrada tingui, guanyarà i rebrà com a premi un lot dels productors, elaboradors i restauradors de la comarca, Terra i Taula.

Us deixem imatges de la primera sortida al novembre i va acabar acabar degustació a les vinyes Us Sol Cel:

La propera sortida serà el 15 de desembre:

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.