Lots de Nadal km0 de Terra i Taula
6092
post-template-default,single,single-post,postid-6092,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Lots de Nadal km0 de Terra i Taula

Us recomanem els lots de Terra i Taula amb productes de proximitat:

Aquest any, no et quedis sense els nostres packs de productes Terra i Taula que em preparat. Tenim 4 lots diferents i per als més sel.lectius podeu crear el vostre pack personal. Aquest pack té un preu de sortida de 5€.

Per a més informació podeu trucar al tel. 620148362 o enviar un mail a: info@terraitaula.cat

 

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.