Memòries de Calafell: La Gastronomia – del Ranxo mariner a la Cuina d’innovació
6753
post-template-default,single,single-post,postid-6753,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Memòries de Calafell: La Gastronomia – del Ranxo mariner a la Cuina d’innovació

Calafell.tv engega una sèrie de reportatges sobre Calafell. Primer capítol ens parla de la gastronomia en què apareixem en l’arxius històrics en les jornades gastronòmiques es duen a terme als anys 80-90 a Calafell i amb una aportació moderna amb una recepta amb la gastronomia avui a Calafell.

En aquest primer capítol fem un recorregut que comença amb els orígens de la nostra gastronomia i arriba fins a la cuina d’innovació d’avui. Memòries és un seguit de documentals que recullen més de 30 anys d’història de Calafell.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.