Restaurant Sant Valentí a Calafell

Regala en nostre xec gastronòmic. Us enviem el XEC REGAL EN PDF PER PODER-LO IMPRIMIR FÍSICAMENT O EL PODEU PASSAR A BUSCAR PEL RESTAURANT A HORES CONVINGUDES. Vols comprar directament el xec des de casa còmodament amb la targeta de crèdit , aquí tens enllaç del producte a la botiga online.

Us proposem un Xec Regal perquè dues persones puguin gaudir d’una experiència gastronòmica lligada al producte de qualitat i el territori.

El xec és per dues persones i es composa per un menú amb productes de qualitat amb Denominació d’Origen. Els productes i plats varien segons temporada. (S’actulitzarà el XEC-Menú D.O. periòdicament, per aquesta raó si entre la compra del xec i la reserva passa cert temps, els plats es poden modificar però mai l’esquema establert )

L’esquema del menú Denominació Origen és el següent:

Per començar,

Tapa gastronòmica

Seguim amb un entrant per escollir o 3 per compartir.

Amanida amb la nostra terrina de fetge gras de Girona i reducció de vi

Amanida de peix espasa de Vilanova amb una vinagreta lleugera de gingebre

Gambeta de Vilanova saltejades amb allet i vinagre Chardonnay de Forvm

La tempura de bacallà d’ham i Calçot del Montmell i salsa romesco

I de segon a escollir una opció entre,

Arròs “Illa de Riu”cremós de llagostins de Vilanova i espàrrecs salvatges

El tradicional “Suquet de peix” de la llotja de Vilanova

Les cuetes de Rap de Vilanova amb salsa de romesco de Tarragona

Gall del Penedès farcit amb escarxofes Camp de la Sort amb el seu propi suc

Pre-postre per refrescar,

Sopa freda de Xarel·lo amb les seves notes de tast

Postres a escollir una opció entre,

Crema catalana d’oli d’oliva verge Extra Torclum, “crumble de garrofa” i financer d’Ametlla

Flam de Ratafia, esponjós de nous i gelat artesà de nata

Sortit de trufes de xocolata farcides amb melmelades de Cal Lluc

+

DOLÇAINES DE SANT VALENTÍ AMB COPA DE CAVA

Begudes incloses:
Cafè o té, aigua i vi del Baix Penedès.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada