Finalistes premis Cartaví 2018

Ja tenim el reconeixement com a finalistes dels premis CartaVí. Molts contents d’aquest reconeixement una vegada més. Clients, cellers de proximitat i la nostra voluntat d’oferir una carta de vins representativa del nostre entorn han fet possible aquesta premi. Moltes gràcies a tothom!

Què és el Cartaví?

El concurs CARTAVI se celebra un any més amb el principal objectiu de distingir els restaurants de Catalunya que realitzen dia a dia una àrdua defensa i promoció dels nostres vins emparats en les 11 denominacions d’origen catalanes.

L’Associació Vinícola Catalana organitza anualment aquests premis amb la pretensió de fomentar la presència dels nostres vins a les cartes dels restaurants ubicats a Catalunya, així com promocionar el coneixement dels vins elaborats a les zones vitivinícoles catalanes tant al professional de la restauració i la sumilleria com al consumidor.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.