Menú del xató 2019 – Paquets enogastronòmics

Aquest mes de març gaudeix del menú de xató i dels productes d’hivern del Penedès. Gaudeix del nostre menú degustació només amb reserva prèvia.

Preu menú 39 Euros IVA inclòs

Vols tenir un dia rodó? Gaudeix del nostre pack enoturístic a un dels 2 cellers del Baix Penedès Penedès que et proposem:

Pack enogastronòmic: Visita al Celler Mas Perdut + Menú Xató : 48 € Més info i compra de pack

PAck enogastronòmic: Visita al Celler Avgvstvs Forvm + Menú del Xató : 48 €
Més info i compra de pack

Pack enogastronòmic: Visita al Celler Agvgstvs Forvm amb degustació Gourmet Forvm + Menú del Xató : 55 € Més info i compra de pack

MENÚ XATÓ 2019 Restaurant Vell Papiol

Tapeta gastronòmica,

Carxofa farcida de brandada de bacallà i guixes de Cal Camat

L’amanida d’hivern per excel·lència,

El Tradicional Xató de Calafell

Seguim,

Rap de llotja de Vilanova amb calçots i romesco


Acabem,

Caneló de gall negre del Penedès, nyàmeres i espigalls


Pre-postre,

Sorbet amb cítrics i most de vi

Postre,

Baix Penedès dolç

Cafè o te amb trufa de xocolata al Resolis

Vi del Penedès, pa i aigua inclòs

Preu 39 Euros IVA inclosa / Es prega reserva prèvia 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.