6è aniversari de Terra i Taula

Estem contents d’informar-vos que celebrem un altre aniversari amb aquest col·lectiu. Tota la informació:

El col·lectiu de productors i cuiners del Baix Penedès Terra i Taula organitzem el  dimarts 9 d’abril al Celler Avgsvts Forvm, a les 19.00 hores el 6è Aniversari del col·lectiu en el qual presentarem l’apadrinament 2019 que aquest any recau en l’històric grup vendrellenc Lax’n’ Busto i nous integrants que s’incorporen al col·lectiu i que és desvetllaran el mateix dia.

APADRINAMENT 2019

L’apadrinament d’enguany del col·lectiu va a càrrec dels Lax’n’ Busto. Pel col·lectiu és un privilegi que aquest grup de la nostra comarca consolidat i reconegut per la seva qualitat musical arreu del país ens apadrini enguany. Creiem que com a col·lectiu, és a dir com a grup de professionals que treballen en diferents àmbits hem intentat transmetre la recerca de la qualitat i dels valors, amb la similitud d’un grup de música que amb diverses melodies, instruments i personalitats fan possible crear una peça que pretén fer gaudir de l’experiència del qui l’escolta. Tanmateix, com nosaltres ho fem amb els nostres productes, vins o elaboracions, que a més quan sumem esforços esdevé una experiència enogastronòmica rica i diversa.

Un luxe per nosaltres comptar amb el seu suport per un col.lectiu que camina des de finals del 2012. Volem agrair-los voler-se sumar-se en aquesta gran família diversa i felicitar-los pels nous projectes. Els seus projectes i la capacitat de reinventar-se en cada etapa és anima a seguir creixent, reinventar-se i sobretot gaudir amb el més ens apassiona, la gastronomia. 

PRESENTACIÓ DE  NOUS INTEGRANTS I NOUS AMICS DE TERRA I TAULA

L’Acte també servirà per presentar nous integrants que es desvetllaran el mateix dia de la presentació

A més, aquest any us proposem novetats amb la creació dels “Amics de Terra i Taula” que pretén ser una manera d’incloure al projecte productors, enòlegs/viticultors i cuiners que comparteixen els nostres valors però que no pertanyen a la nostra zona geogràfica emmarcada dins del Baix Penedès.

En aquest acte, es presentarà el que serà els primers “amics de Terra i Taula”:

Antoni Torrens Basora – La Trencadora

De Cal Basora de El Rourell, es dediquen al conreu d’avellaners i a la comercialització de fruita seca des de 1920, actualment treballant la terra tercera i quarta generació. Amb experiència i amb la creença ferma que l’avellana és producte de qualitat i tradició arrelat a la nostra terra per donar a conèixer i gaudir.

Rafael y Teresa Margalef – Molí de Rafelet

Des de 1910, família dedicada al cultiu de l’arròs. A partir de 1935-1940 Rafael Margalef construeix un molí de fusta per l’arròs.  Els germans Rafael i Teresa Margalef, la tercera generació, conserva el moli i el mateix procés d’elaboració, per a produir uns arrossos artesans, amb unes propietats culinàries excepcionals. Actualment es l’únic molí artesà, familiar i de fusta al Delta de l’Ebre,  amb un procés d’elaboració artesana i tradicional.

DEGUSTACIÓ DEDICADA A L’AVELLANA DE LA TRENCADORA I A L’ARRÒS DE MOLÍ DE RAFELET AMB PRODUCTES DEL BAIX PENEDÈS

Aquest acte de presentació també vindrà acompanyat d’una degustació gastronòmica en què l’eix vertebrador serà l’avellana i l’arròs dels nous “amics de Terra i Taula” combinada amb els nostres productes de la comarca. Aquestes degustacions de tots els cuiners aniran maridades amb vins dels nostres cellers.

http://terraitaula.cat/fitxers/copes-de-vi-485x321.jpg

Copes de vi a la sala Entrevinyes del Celler Avgvstvs

MÚSICA EN VIU AMB EL GRUP JAZZUL

http://terraitaula.cat/fitxers/FOTO-JAZZUL-485x323.jpg

A més, durant la vetlla comptarem amb música en directe de mans del grup Jazzul. JAZZUL neix el 2008 de la inspiració dels autors David Chueva i Sonia Linares amb els gèneres de Nu-jazz mesclat amb tocs de Chill-out, Soul i Rhythm & Blues, desenvolupen una música viva, imaginativa, dinàmica, despertant el ritme, la improvisació i la sensibilitat musical. La naturalesa, la poesia, les textures, les temperatures són elements vius que juguen lliures a la música i composicions de Jazzul, tant en la intimitat del concert acústic com el de la calidesa i frescor de la formació del grup.

Les places són limitades i només amb reserva prèvia a info@terraitaula.cat. El preu per persona és de 25 Euros.

6è aniversari

Lloc: Sala Entrevinyes, Cellers Avgvstvs Forvm
Ctra. Sant Vicenç s/n. 43700 El Vendrell

Dia i Horari: 9 abril a les 19.ooh

Preu: 25 Euros per persona
Imprescindible reserva: info@terraitaula.cat

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.