Coca enramada del Penedès Marítim

Coca enramada del Penedès Marítim creada per la 7ena mostra gastronòmica l’Enramada

Una coca que pretén ser el reflex del territori desde el peix blau del nostre litoral conjuntament amb el paisatge que frega la nostra costa amb els característics arbres i cultius que hi trobem: l’ametller, el garrofer, l’olivera, la vinya, els conreus i el paisatge més salvatge.

Coca enramada elaborada amb una base de farina d’espelta del Vendrell @calcamatagroecologia , massa mare, aigua de mar i oli d’oliva verge extra @torclum_oliveoil .

Amb una base de sofregit d’ametlla marcona, peix blau de la llotja de vilanova cuinat de diverses maneres (bonítol confitat amb oli, peix espasa a la brasa i marinat amb herbes, llom i ventresca de verat en escabetx vinagre @avgvstvsforvm , sardina curada amb sal), albergínia escalivada @campdelasort , crumble de seitons amb garrofa, herbes salvatges com el fonoll marí confitat, morera roquera, dent de lleó, fonoll de camí, panses de most de vi, salsa de bonítol amb garrofa i perles d’oli @torclum_oliveoil

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.