Participació a l’Enramada de l’Arboç

 Aquest aqny participarem en un showcooking a la 7a L’Enramada de l’Arboç, la Mostra Enogastronómica de la Coca del Penedès, que se celebrarà els proper dies divendres 25 i dissabte 26 d’octubre a la plaça de Catalunya, davant del CAP. 🍷🥂

La 7 l’Enramada oferirà un bon grapat d’activitats per a totes les edats; maridatges, música en viu, show cooking, tallers i activitats infantils gratuïtes, etc.. Tot plegat una proposta gastronòmica, enològica, solidària i cultural per viure-la en família a l’Arboç. us podeu baixar el programa sencer en el següent enllaç http://www.arbocenc.org/uploads/RESCD5414Enramada.pdf?fbclid=IwAR2aYxe6Vy4SQywjripY5WGIMiMFpsq4hXHc4bqJdm-y0rTYNljAx4OLdio

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.