Participació a l’Enramada de l’Arboç
10560
post-template-default,single,single-post,postid-10560,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Participació a l’Enramada de l’Arboç

 Aquest aqny participarem en un showcooking a la 7a L’Enramada de l’Arboç, la Mostra Enogastronómica de la Coca del Penedès, que se celebrarà els proper dies divendres 25 i dissabte 26 d’octubre a la plaça de Catalunya, davant del CAP. 🍷🥂

La 7 l’Enramada oferirà un bon grapat d’activitats per a totes les edats; maridatges, música en viu, show cooking, tallers i activitats infantils gratuïtes, etc.. Tot plegat una proposta gastronòmica, enològica, solidària i cultural per viure-la en família a l’Arboç. us podeu baixar el programa sencer en el següent enllaç http://www.arbocenc.org/uploads/RESCD5414Enramada.pdf?fbclid=IwAR2aYxe6Vy4SQywjripY5WGIMiMFpsq4hXHc4bqJdm-y0rTYNljAx4OLdio

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.