Cuina dels Genis
13325
post-template-default,single,single-post,postid-13325,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Cuina dels Genis

El nostre restaurant conjuntament amb Terra i Taula hem participat al projecte La Cuina dels Genis amb la creació del Plat dels Cants dels ocells. Dimarts 28 de gener va tenir lloc a Vila-seca la presentació de l’experiència la Cuina dels genis en el qual vam participar amb el nostre plat creat pel projecte impulsat pel congrès de Cuina Camp de Tarragona.

Us deixem algunes imatges:

Què és la Cuina dels genis?

Els genis han deixat tanta empremta en els paisatges que van estimar que també se’ls pot seguir la pista en els fogons i en els rebosts. Tant és així que, a dia d’avui, han inspirat cuiners i artesans alimentaris, que ofereixen propostes gastronòmiques i saborosos productes de proximitat que tenen com a fonament l’anecdotari, la vida i l’obra de PicassoMiróGaudí Casals. Experiències gastronòmiques que fan que la Ruta del Paisatge dels Genis transcendeixi el fet purament artístic, i també sigui una invitació a aprofundir en la cuina, el menjar, la història, la cultura, les arrels i la terra que van enamorar aquests quatre artistes universals.

El Paisatge dels Genis és una proposta turística per descobrir l’essència del paisatge de Costa Daurada i Terres de l’Ebre que va inspirar l’obra i la personalitat de quatre grans genis universals: Antoni Gaudí, Joan Miró, Pau Casals i Pablo Picasso.

La Ruta del Paisatge dels Genis proposa visites i activitats als municipis de Reusel Vendrell, Mont-roig i Horta de Sant Joan en els que Gaudí i Pau Casals van néixer i Miró i Picasso hi van fer llargues estades.

III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona

El projecte “La Cuina dels Genis” ha estat impulsat per la Facultat de Turisme i Geografia de Vila-seca de la Universitat Rovira i Virgili, en el marc del III Congrés Català de la Cuina al Camp de Tarragona, amb la col·laboració del Paisatge dels Genis.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.