Menú de Sant Valentí Calafell

Regala per Sant Valentí un menú per dues persones per celebrar el dia dels enamorats.

POTS COMPRAR EL NOSTRE XEC DESDE LA NOSTRA BOTIGA ONLINE DE FORMA SEGURA A TRAVÉS DE LA TEVA TARGETA – ENLLAÇ XEC REGAL SANT SANT VALENTÍ

El preu del menú per parella és de 80 € IVA inclòs. Us farem arribar un xec regal perquè pogueu imprimir-lo i regalar a la vostra parella. També el podeu passar a recollir presencialment al nostre restaurant.

MENÚ DE SANT VALENTÍ 2020

Tapetes gastronòmiques,

Terrina de foie gras fumada in-situ

Patata, ou i tòfona

Escarxofa farcida de bacallà amb crema de nymeres

Sipionet gratinat amb mahonesa de kimchi

Entrants per compartir,

Amanida amb tartar de salmó fumat amb el seu caviar i cítrics

Cassola de marisc a la salsa pesto d’alfàbrega i nous

Tempura de llagonstins, verdures i romesco d ‘oliva negra

Segons a escollir,

Arròs cremós de bolets i vieires

Peix de llotja, raviolis de gambes i crema de marisc

Suquet de peix de llotja

Melòs de vedella i parmentier de patata i formatge

Postres,

Copa de coco, esfèric de mango, salsa de papaia i pinya caramel·litzada

Mousse d’avellana negreta de Reus en textures

Brownie de xocolata amb fruits vermells

Caixa sopresa de dolços de Sant Valentí i copa de Cava

Vi, aigües i cafè inclòs

Preu per persona: 40 € IVA Inclòs (80€ per parella)

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.