Menú de la tòfona 2020

Volem acabar la darrera quinzena de temporada de la tòfona proposant-vos un menú dedicat a un producte preuat de la tòfona amb combinació de la nostra cuina.

Aquest menú es serveix totes les nits d’obertura del restaurant i els migdies de dimarts a divendres. Només amb reserva prèvia a 977-691349 o info@vellpapiol.com – Fins al 21 de març

Tapetes gastronòmiques,

Ostra Guillardeau a la brasa fumada in-situ amb tòfona

Steak tartar de filet de vedella amb tòfona  o mini hamburguesa de tòfona (escollir una opció)

Garrinet cuit a baixa temperatura, carbassa, cítrics i tòfona

Raviolis de gambes, crema de nyàmeres i tòfona

Sepionets gratinats amb musselina de tòfona amb calçots

Milfulls de patata, vieira i tòfona

Entrant Calent,

Pèsols estofats al safrà, farcell de cansalada ibèrica amb cloïsses, all negre, ou a baixa temperatura i tòfona

Peix,

Peix de llotja, galeres, textures d’espigall i tòfona

Carn,

Arròs a la llauna amb ànec del Penedès, fetge gras i tòfona

Postres,

Braç de gitano trufat d’ametlla marcona torrada

Trufa cruixent de xocolata de tòfona

Preu per persona 50 Euros (IVA inclòs) Inclou aigua i cafè o te. No inclou el vi o altres begudes

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.