MENÚ ARROSSEJAT DE CALAFELL

Amb l’arribada del bon temps començar arribar el temps més popular per menjar l’Arrossejat de Calafell.

Teniu dos maneres de menjar l’Arrossejat.

Menú Arrossejat A CASA : 32 Euros IVA inclòs. Inclou 2 tapes + Menú arrossejat complet + postres + vi . Per recollir al restaurant o servei a domicili per 3 Euros de suplement per comanda. Pots consultar a la nostra botiga el menú complet i fer les comandes online, per telèfon 977 69 13 49 o Whatsapp 670 64 70 79

2 Tapa: Gambeta de Vilanova saltejada a l’all amb vinagre Chardonnay de Forvm / Pop a l’all i pebre de Calafell amb mongeta del Ganxet

Plat principal,
Arrossejat de Calafell amb 2 talls de peix. Acompanyat amb arròs i fideus

Postres a escollir,
Trufes de Pa, oli i xocolata // Mousse d’avellana negreta de Reus // Coca de crema catalana amb ametlles laminades

Menú Arrossejat AL RESTAURANT en un àmbient acollidor i amb distàncies establertes de 2 metres: 46 Euros IVA inclòs. Inclou 3 tapes + Menú arrossejat de Calafell + pre postre + postres + vi i copa de cava final + pa + cafès amb trufa de xocolata.

Per començar tastets mariners,
Coca de vidre amb anxova, tomàquet sec, oliva negra i orenga  / Pop a l’all i pebre amb mongeta del Ganxet / Gambeta saltejada amb Vinagre Chardonnay de Forvm

A continuació,

L’Arrossejat a l’estil dels Pescadors de Calafell,
Arrossejat amb dos tipus de peix de la llotja de Vilanova amb patates i all i oli
deixatat. Tot seguit, amb el mateix suc es cou una cassola d’arròs i una de fideus

Per refrescar,

Sorbet amb fruites al natural

Postres,

Baix Penedès dolç amb una copa de Cava

Cafè o tè amb trufes gelades de xocolata del territori

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.