Estem oberts! Gaudiu de la nostra cuina amb un entorn segur i amb l’aforament limitat a Calafell
16574
post-template-default,single,single-post,postid-16574,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive

Estem oberts! Gaudiu de la nostra cuina amb un entorn segur i amb l’aforament limitat a Calafell

Oberts de dimarts a diumenge migdia i nit durant el mes de juny. Podeu fer les vostres reserves al 977 69 13 49 o al WhatsApp 670 64 70 79

Aforament limitat amb distàncies establertes per les autoritats. Les taules que no es feien servir s’han tret de l’espai per tal de fer real i factible i treure obstacles. La nostra salut i la vostra salut és el més important, sense salut no hi ha economia. Cuidem.nos mutuament, fem les coses bé i tots tirarem endavant.

Moltes gràcies

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.