Terrassa interior a l’aire lliure Calafell. Evita les aglomeracions, sopars a la fresca
16691
post-template-default,single,single-post,postid-16691,single-format-standard,theme-stockholm,qode-social-login-1.1.3,qode-restaurant-1.1.1,stockholm-core-2.3.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.4,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive
Vell Papiol terrassa

Terrassa interior a l’aire lliure Calafell. Evita les aglomeracions, sopars a la fresca

Gaudeix dels sopars ala fresca a la nostra terrassa privada interior en un ambient agradable, sense aglomeracions i amb petit comité que permet guardar les distàncies de seguretat. Perque si cuidem la nostra salut cuidem la vostra salut. Igualment apliquem aquest criteri a la zona interior del restaurant. No volem aglomeracions, volem que gaudiu de la nostra gastronomia de proximitat amb tranquilitat.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.