Menú de la Castanyada per emportar a Calafell

DISSABTE NIT – Recollida restaurant o servei a domicili suplement 4 € comanda-  A partir de 18h fins a 21h

4 Aperitius de tardor,

Brotxeta de formatge de cabra, codony i fruita seca

Moniato farcit amb botifarran negra, blanca i cansalada ibèrica

Terrina de foie gras farcida de castanya

Bombó d’hummus de carbassa, cigrons i pop

Entrants a escollir,

Amanida sardina marinada, escalibada i caviar d’oli

Calamar saltejat amb llenega negra

Cassola de marisc amb tomàquet sec i pesto d’alfàbrega i nous

Gambeta de Vilanova saltjada amb Vinagre Chardonnay de Forvm

Segons a escollir,

Timbal de cua de bou, patata fumada a la salsa de vi negre del Penedès

Canelons d’ànec del Penedès i crema de bolets

Filets de llenguado, raviolis de gamba i crema de marisc amb camagrocs

Suquet de peix llotja

Postres a escollir,

Sacher de tardor de xocolata amb melmelada de carbassa i castanyes caramel·litzades

Crema de llimona, merenga, cumquats confitats i cítrics

Inclou Panellet de garrofa i ampolla de Cava

Preu 35 € IVA inclòs

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.