Bons Calafell
19054
post-template-default,single,single-post,postid-19054,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Bons Calafell

💥Estem adherits a la Campanya de Bons de Calafell💶Aplica el descomptes als nostres menús i plats per emportar i productes Vell Papiol Essencials (Fumet, Salses i plats) ❓Es tracta de xecs de descompte amb un valor de 10 euros per cada 30 euros de compra en els establiments adherits a la campanya. Els clients podran descarregar-se fins a 6 bons i aprofitar el descompte en les seves compres diàries:💻 bons.calafell.cat

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.