Menú de cap d’any per emportar

  • El luxe de la proximitat-
    Restaurant Vell Papiol a casa

TAPES FREDES,

Mousse salat “Ajo blanco” amb tòfona Trucap i encenalls de pernil ibèric

Tartar de peix espasa fumat salsa d’alfàbrega, tomaquet sec i melmelada d’oli d’oliva Torclum

Bombó cruixent de fetge gras d’ànec farcit de vi dolç verema tardana de Mas Perdut

Roll de lamines de verdures amb anxova, formatge fresc, brots i salsa Angeleta de Jordi Guillem

TAPES CALENTES,

Calamar farcit d’arròs Molí d’en Rafelet de mar i muntanya amb botifarra, cansalada i crema de nyameres

Caneló cruixent de bacallà amb verdures Camp de la Sort

Pastís calent de galeres de Vilanova i llegums de Cal Camat

Cassola de marisc a la salsa de pebrot del piquillo, all i vinagre Cabernet de Forvm

SEGONS A ESCOLLIR,

Rap amb raviolis de gambes de Vilanova a la crema de marisc i camagrocs

Timbal de cua de bou dessosada, patata i salsa de vi negre del Baix Penedès

POSTRES,

Textures d’avellana negreta de la Trencadora

PETIT-FOUR,

Trufa cruixent de xocolata farcida de melmelada de fruites salvatges de Verol Obrador

39€ IVA INCLÒS

Menús 1 de gener i 6 de gener. També disponibles plats de la carta

Reserva els teus plats i menú al mateix restaurant, al 977-691349 / 670 64 70 79 o a botiga@vellpapiol.com
 . Per servei a domicili consulta’ns les condicions.

www.vellpapiol.com/botiga – 977691349 – 670647079

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.