MENU I CARTA 6 DE GENER PER EMPORTAR

INFORMACIÓ GENERAL

EL 1 DE GENER PODEU DEMANAR EL MENÚ 6 DE GENER (2TIPUS)  O TAMBÉ ARROSOS I PLATS TRADICIONALS DE LA NOSTRA CARTA QUE TROBEU A LA SECCIÓ CLÀSSICS VELL PAPIOL PERÒ AMB DISPONIBILITAT LIMITADA QUE HAUREU DE CONSULTAR.

TOTES LES COMANDES ES FAN PER TELÈFON 977691349 O WHATSAPP  670 64 70 79. EL PAGAMENT ES FARÀ A L’ENTREGA AMB EFECTIU O TPV.

EL SERVEI A DOMICILI ESTARÀ DISPONIBLE AMB 5 EUROS DE SUPLEMENT DEL TOTAL DE LA COMANDA. ES CONCERTARAN ELS HORARIS D’ENTREGA APROXIMATS A MIDA QUE ES VAGIN FENT LES RESERVES.

ZONES DE REPARTIMENT CALAFELL, SEGUR. EN EL CAS DEL VENDRELL, ESTARÀ DISPONIBLE PERÒ AMB HORARIS MÉS LIMITATS.


MENÚ 6 DE GENER

MENU 1 DE GENER + 1 APERITIU (GAMBETA DE VILANOVA SALTEJADA A L’ALL) + MENÚ PLATS A ESCOLLIR: 29 € IVA INCLÒS

MENÚ 1 DE GENER + 3 APERITIUS (GAMBETA DE VILANOVA SALTEJADA A L’ALL, ASSORTIT IBÈRICS, FOIE GRAS) + BEGUDA 1 AMPOLLA DE VI O CAVA (1 AMPOLLA CADA 2 PERSONES) : 35€ IVA INCLÒS

MENÚ

ENTRANTS A ESCOLLIR,

AMANIDA DE FABETES, ESCALIVADA I ANXOVES A LA VINAGRETA DE REMOLATXA

CALAMAR SALTEJAT AMB CAMAGROCS I SALSA DE CEBA

TEMPURA DE BACALLÀ I VERDURES AMB ROMESCO D’OLIVA NEGRA

CASSOLA DE MARISC AL L’ALL I PEBROT DEL PIQUILLO AL VINAGRE FORVM

SEGONS A ESCOLLIR,

FIDEUS ROSSEJATS NEGRES AMB VERDURES

PEIX AL FORN AMB PATATA, CEBA I TOMÀQUET AL FORN

FILETS DE LLENGUADO A LA CREMA DE MARISC

CANELONS DE GALL NEGRE AMB BOLETS

POSTRES A ESCOLLIR,

COCA DE PASTA DE FULL AMB CREMA CATALANA I PINYONS DEL PAÍS

FLAM DE RATAFIA, NOUS CARAMEL·LITZADES I SALSA DE TOFFEE

MOUSSE DE MANGO, COCO I PINYA

TRUFES DE XOCOLATA FARCIDES DE FRUITS VERMELLS

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.