Aparició a l’article “El libre de coch fa 500 anys” escrit per Jesús Velacoracho

El diari 3 de vuit de 13 de novembre Jesús Velacoracho va escriure l’article titual el El Libre de Coch fa 500 anys” en que l’articulista resalta la efemèride dels 500 de la primera edició d’uns dels receptaris més antics i important de la península ibérica i d’europa escrits en català per Mestre Robert., coch del rei de Nàpols.

Aquest article parla d’aquest llibre però al final de l’article fa una menció a diversos cuiners dels Penedès que tenen un caràcter i mantenen plats reinaxentistes. Entre la llista de cuiners apareixem nosaltres com a restaurant Vell Papiol, mencionant a David Vernet en que destaca “l’afecte al manual reixentista en la cuina marinera del Vell Papiol, de David Vernet, reserva de la tradició culinària que encara batega i senyoreja per la costa del Mare Nostrum”.

Agraïm sempre els articles del Jesus Velacoracho per la saviesa que trasnmeten semprei per la potenciació de la cultura gastronòmica. També la seva delicadesa i estima pels productes i cuiners del territori.

Article:

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.