Dia internacional de la croqueta

Dissabte 16 de gener dia Internacional de la Croqueta!DESCOMPTES! A la nostra botiga on-line o compra al restaurant teniu un 10 % de descompte a partir d’avui i tot el cap de setmana a totes les croquetes tant crues com fregides!

🐙Croqueta pop a l’all i pebre

🐔Croqueta de gall negre amb bolets

🦆Croqueta d’ànec amb camagrocs

🐟Croqueta de bacallà, espigalls i ceba confitada

🐟Croqueta de peix de la Besàvia Mercè

🐂Croqueta de cua de bou

Dissabte 16 de gener dia Internacional de la Croqueta!
DESCOMPTES! A la nostra botiga on-line o compra al restaurant teniu un 10 % de descompte a partir d’avui i tot el cap de setmana a totes les croquetes tant crues com fregides!
🐙Croqueta pop a l’all i pebre
🐔Croqueta de gall negre amb bolets
🦆Croqueta d’ànec amb camagrocs
🐟Croqueta de bacallà, espigalls i ceba confitada
🐟Croqueta de peix de la Besàvia Mercè
🐂Croqueta de cua de bou

Al programa En Linia de Televisió Espanyola han parlat de les croquetes i hem volgut tenir un rècord a la besàvia Mercè i a la recepta de les croquetes. Podeu recuperar el programa sencer al següent enllaç

📞977691349
📱whatsapp 670647079
💻www.vellpapiol.com/botiga
📨botiga@vellpapiol.com
📍Vilamar, 30 Calafell

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.