Menú de Sant Valentí al restaurant Calafell

Gaudeix del menú de Sant Valenti per a parelles a Calafell el 12-13 o 14 de febrer.

Restaurant amb totes les mersures sanitàries establertes. Aforament limitat. Fes la teva reserva prèvia.,

MENÚ DEGUSTACIÓ DE SANT VALENTI PER EMPORTAR CALAFELL, SEGUR DE CALAFELL I VENDRELL

3 TAPES FREDES
Coca de vidre amb porro, escalunyes, formatge i magret curat d’ànec
Xarrup esponjòs de Cocktail Bloody Mary amb gambes
Daus de tataki de salmó fumat, llavors, alcovat, remolatxa i caviar d’oli

Entrants a escollir,
Amanida amb burrata, escarxofes en escabetx i vinagreta d’olives i orenga
Cassola de marisc amb tomàquet sec i “salsa pesto” d’alfàbrega i nous
Tallarines negres de tinta saltejades amb xipirons i salsa cremosa de tòfona

Segons a escollir,
Rissotto de vieires, carbassa i espinacs
Wellington d’entrama de vedella, cansalada i ceps
Filets de llenguado, crema de marisc i nyoquis

Postres a escollir,
Mousse de mango, pinya i coco
Pastís de crema de llimona, merenga italià i cumquats

Dolçaines de xocolata de Sant Valnetí amb copa de Cava
Cor d’or i xocolata
Mashmallow de fruita vermella
Galeta cruixent de canyella i cacau

Inclou una ampolla de vi negre, blanc o rosat

Preu: 40 € per persona (80€ la parella IVA , cafè, pa i begudes incloses)

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.