Menú de Sant Valentí per emportar a Calafell, Segur i Vendrell

Menú per emportar per a parelles per Celebrar el Dia de Sant Valentí per recollir o amb servei a domicili. Comandes només amb reserva prèvia al 977691349 /  WhatsApp 670 64 70 79 / botiga@vellpapiol.com

El menú estarà disponible per la celebrar Sant Valentí, tant dissabte 13 de febrer com el mateix 14 de febrer

També disponible el menú per emportar el migdia del 14 de febrer a part dels altres menús i carta habituals.

El servei a domicili són 4 Euros. Es servirà a partir de les 19h de la tarda segons preferència i ruta a una hora aproximada acordada

El menú també estarà disponible al restaurant els migdies del 13 i 14 de febrer preu un preu de 40€ per persona iva inclòs, vi o cava, aigua i cafè. Només amb reserva prèvia.

MENÚ DEGUSTACIÓ DE SANT VALENTI PER EMPORTAR CALAFELL, SEGUR DE CALAFELL I VENDRELL

3 TAPES FREDES
Coca de vidre amb porro, escalunyes, formatge i magret curat d’ànec
Xarrup esponjòs de Cocktail Bloody Mary amb gambes
Daus de tataki de salmó fumat, llavors, alcovat, remolatxa i caviar d’oli

Entrants a escollir,
Amanida amb burrata, escarxofes en escabetx i vinagreta d’olives i orenga
Cassola de marisc amb tomàquet sec i “salsa pesto” d’alfàbrega i nous
Tallarines negres de tinta saltejades amb xipirons i salsa cremosa de tòfona

Segons a escollir,
Rissotto de vieires, carbassa i espinacs
Wellington d’entrama de vedella, cansalada i ceps
Filets de llenguado, crema de marisc i nyoquis

Postres a escollir,
Mousse de mango, pinya i coco
Pastís de crema de llimona, merenga italià i cumquats

Dolçaines de xocolata de Sant Valnetí
Cor d’or i xocolata
Mashmallow de fruita vermella
Galeta cruixent de canyella i cacau

Inclou una ampolla de vi negre, blanc o rosat

Comandes fins 10/2 obsequi d’una ampolla de cava

32,5€ iva inclòs per persona (65€ la parella)

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.