Calafell a casa
21760
post-template-default,single,single-post,postid-21760,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Calafell a casa

El nostre restaurant esta adherit a la campanya de Calafell a casa.

Què és?

És un directori de productes serveis que ofereixen els establiments i negocis del municipi de Calafell amb descomptes vinculats i rebaixa de preu puntual, ho fan de manera exclusiva per als usuaris i usuaries del nostre web. 

Com aconseguir al descompte?

Busca’ns al directori amb el nom de l’establiment.

Com aconsegueixo l’oferta?

1⃣Entra a www.calafellacasa.com

2⃣Busca la nostra oferta al directori.

3⃣Baixa el cupó de la oferta al teu telèfon o imprimeix-lo i vine al restaurant a fer la compra i recollir el producte o xec regal.

4⃣O fes la compra en línea directament un cop obtinguis el codi descompte que et facilitarà la web. Després només hauràs de recollir el producte o xec. (En el cas xec, també possibilitat enviament virtual sense recollir al restaurant)

🛍Compra proximitat, compra al comerç local

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.