Menú de Sant Jordi

Aquest Sant Jordi gaudeix de la rosa, el llibre i del nostre menú amb la teva parella

Aprofita i regala experiències amb el nostre Xec Regal per a dues persones per 79 € IVA inclòs

Menú de Sant Jordi

Tapes

Milfulles de viera i patata a la salsa de safrà

Bombó de foie gras amb poma i vi dolç

Entrants a escollir o els 3 per compartir (racions més petites)

Amanida de sardina fumada in-situ amb vinagreta de tomàquet, oliva i orenga

Gambetes de Vilanova saltejades a l’all amb vinagre Chardonnay de Forvm

Cloïsses amb pèsols estofats, botifarra negra, blanca i cansalada

Tempura de bacallà i escarxofes amb all i oli d’alls confitats

Segons,

Arròs a la llauna mar i muntanya amb sepions, galeres i molls

Filets de llenguado a la crema de marisc amb múrgoles i raviolis de gambes

Suquet de peix de llotja

Secret de porc ibèric i nyoquis a la crema de pebra verda

Pre-postre

Sorbet de llimona amb cítrics

Postres

Coulant de xocolata amb fruites vermelles

Tatem de plàtan farcida de coco, pinya flambejada i esfèric de mango

Textures d’avellana negreta de Reus

Petit-fours de Sant Jordi amb cafè o té

Aigua, vi, copa de cava inclòs

39,50 € per persona IVa inclòs

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.