Bons Calafell
25808
post-template-default,single,single-post,postid-25808,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Bons Calafell

💥Estem adherits a Bons Calafell. Fins el 19 de desembre podeu disposar de 6 bons de 10€ de descompte per bescanviar al comerç adherit a la campanya🛍 GAUDEIX I REGALA GASTRONOMIA. Aprofita els teus bons per:

1⃣ Gaudir del restaurant o del menjar per emportar

2⃣ Compta de Xec Regal de menús gastronòmics. Ideal per regalar per festes

3⃣ La compra de lots de Nadal i productes, vins de @terraitaula i #vellpapiolessencial

4⃣ Compra de plats i menús de Nadal

💻bons.calafell.cat📞977691349📱Whatsapp 670647079📍Vilamar, 30 Calafell #calafell#platjadecaladell#calafellplaya#segurdecalafell#segurcalafell#calafellplatja#elvendrell#vendrell#baixpenedes#penedes#penedesmarítim#comarruga#cunit

David Vernet