Terra i Taula i artistes del Penedès “Els Colors del vi als fogons”
4292
post-template-default,single,single-post,postid-4292,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.7,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.9,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.6,vc_responsive

Terra i Taula i artistes del Penedès “Els Colors del vi als fogons”

Un cop més participarem activament en un acte de Terra i Taula que unirà gastronomia, vi i art del Penedès. A continuació us deixem la informació de l’acte. No hi falteu!

Informació extreta de Terra i Taula:

Dilluns 14 de desembre

Hora i lloc: 19:30 hores, a la Sala Portal del Pardo del Vendrell.

Duració: una hora i mitja.

 

1Joan Tuset 2015.El nas.Tecnica mixta sobre fusta.20X20cm (1024x1024)

 

El col·lectiu Terra i Taula hem sumat esforços amb l’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals del Penedès Ardhara per organitzar una nova activitat, que amb el nom Els colors del Vi als fogons unirà l´art dels colors del vi amb les creacions dels cuiners, els enòlegs i els productors, degustacions de vins, plats i obres artístiques per despertar el sentit dels sentits. L’activitat tindrà lloc el proper dilluns 14 de desembre, a partir de les set del vespre a la Sala Portal del Pardo del Vendrell.

 

L’Associació d’Artistes Plàstics i Visuals del Penedès Ardhara ha organitzat la mostra Els colors del vi, a la Sala Portal del Pardo del Vendrell. L’exposició s’inaugura el divendres 11 de desembre de 2015 a les 20 hores i restarà oberta a la sala vendrellenca fins el 10 de gener.

 

En aquesta exposició els autors reflexionen plàsticament i visualment a partir d’un tema, la vinya i el vi, que forma part indestriable del Gran Penedès. Les tècniques tradicionals, el dibuix, la pintura, l’escultura, la ceràmica, la joieria i el tèxtil, es complementen amb d’altres formats més innovadors, com ara la integració plàstica de la fotografia i la instal·lació contemporània. Ardhara és un col·lectiu d’artistes del Gran Penedès vinculats, d’una manera o altra, a les convocatòries que a finals dels anys vuitanta i a principis dels noranta va agrupar artistes del Penedès en diferents exposicions (en concret tres: 1987, 1991, 1995), amb la voluntat de redreçar unes mancances culturals en un territori concret, reivindicant-se fora de la centralització barcelonina i fent creació i divulgació de l’art de casa nostra.

 

vi_fogons_collage

 

Els artistes del Penedès que exposaran al Vendrell són Abdellah Ahaddaf, Aura Gumà, Bernat Soler, Camil·la Pérez Salvà, David Ribas, Dolors Escoté, Joan Nadal, Joan Tuset, Joaquim Milà, Jocelyne Marmottan, Maria Martínez, Mercè Rius, Miquel Sabaté, Núria Serra, Pere Casanovas, Susanna Inglada, Teresa Pla i Tona Romeu. També s’hi afegeixen set creadors més de nacionalitats diverses, ubicats a París: Isabelle! Aubry, Francesc Bordas, Duska, Friederike Guimalac, Debesh Goswami, Pascal Hemery i Jarmila Vesovic.

 

Preu de l’activitat: 15 € (IVA inclòs).

Inscripcions: info@terraitaula.cat o telefònicament a algun dels integrants del col·lectiu Terra i Taula.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.