Mousse de maduixes i formatge MascarponeMousse de fresas y queso Mascarpone
289
post-template-default,single,single-post,postid-289,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Mousse de maduixes i formatge MascarponeMousse de fresas y queso Mascarpone

Aquesta setmana us proposem com a postre de la setmana,
Mousse de maduixes i formatge Mascarpone. Acompanyat amb textures de maduixa (gelatina, crocant, pols i esfèric)
La base de la mousse està format per una massa sable farcida amb formatge Mascarpone. A sobre d’aquest una mousse recoberta amb crocant i pols de maduixa. Acompanyada amb una gelatina i salsa d’elaboració pròpia i esfèrics líquids de la mateixa fruita.Esta semana os proponemos como postre de la semana,
Mousse de fresas y queso Mascarpone. Acompañado con texturas de fresa (gelatina, crocante, polvo y esférico)
La base de la mousse está formado por una masa sable rellena con queso Mascarpone. Encima de éste una mousse recubierta con crocante y polvo de fresa. Acompañada con una gelatina y salsa de elaboración propia y esféricos líquidos de la misma fruta.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.