Mousse de maduixes i formatge MascarponeMousse de fresas y queso Mascarpone

Aquesta setmana us proposem com a postre de la setmana,
Mousse de maduixes i formatge Mascarpone. Acompanyat amb textures de maduixa (gelatina, crocant, pols i esfèric)
La base de la mousse està format per una massa sable farcida amb formatge Mascarpone. A sobre d’aquest una mousse recoberta amb crocant i pols de maduixa. Acompanyada amb una gelatina i salsa d’elaboració pròpia i esfèrics líquids de la mateixa fruita.Esta semana os proponemos como postre de la semana,
Mousse de fresas y queso Mascarpone. Acompañado con texturas de fresa (gelatina, crocante, polvo y esférico)
La base de la mousse está formado por una masa sable rellena con queso Mascarpone. Encima de éste una mousse recubierta con crocante y polvo de fresa. Acompañada con una gelatina y salsa de elaboración propia y esféricos líquidos de la misma fruta.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.