Mousse de maduixes i formatge MascarponeMousse de fresas y queso Mascarpone

Aquesta setmana us proposem com a postre de la setmana,
Mousse de maduixes i formatge Mascarpone. Acompanyat amb textures de maduixa (gelatina, crocant, pols i esfèric)
La base de la mousse està format per una massa sable farcida amb formatge Mascarpone. A sobre d’aquest una mousse recoberta amb crocant i pols de maduixa. Acompanyada amb una gelatina i salsa d’elaboració pròpia i esfèrics líquids de la mateixa fruita.Esta semana os proponemos como postre de la semana,
Mousse de fresas y queso Mascarpone. Acompañado con texturas de fresa (gelatina, crocante, polvo y esférico)
La base de la mousse está formado por una masa sable rellena con queso Mascarpone. Encima de éste una mousse recubierta con crocante y polvo de fresa. Acompañada con una gelatina y salsa de elaboración propia y esféricos líquidos de la misma fruta.

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.