Fira de Sant Miquel 2011Fira de San Miguel 2011

Tal com vam anunciar fa uns dies, diumenge vam donar per finalitzada la Primera Ruta de Tapes.

Una part de representants de la ruta, vam oferir les nostres tapes als visitants de la fira. D’aquesta manera es van poder degustar una gran varietat de tapes estrella dels establiments adherits en un sol espai i tarda.

També va ser un dia de valoracions sobre l’ experiència viscuda entre clients i restauradors. Després de recollir tots els suggeriments i opinions, ben aviat ficarem en marxa l’organització de la pròxima edició. D’aquesta manera esperem oferir-vos un ventall més ampli d’establiments, novetats i sorpreses.

A continuació, us penjo la foto de família que ens vam fer en acabar la jornada. Deixar constància, que faltaven moltes persones, però per motius professionals i d’agenda és molt complicat ajuntar a tothom.

Ens veiem l’any que ve per fer junts la Segona Ruta de tapes de Calafell.

 Tal y como anunciamos hace unos días, el domingo dimos por finalizada la Primera Ruta de Tapas.

Una parte de representantes de la ruta ofrecimos nuestras tapas a los visitantes de la feria. De esta manera se pudieron degustar una gran variedad de tapas estrella de los establecimientos adheridos en un solo espacio y tarde.

También fue un día de valoraciones sobre la experiencia vivida entre clientes y restauradores. Después de recoger todas las sugerencias y opiniones, pronto pondremos en marcha la organización de la próxima edición. De esta manera esperamos ofreceros un abanico más amplio de establecimientos, novedades y sorpresas.

A continuación, os cuelgo la foto de familia que nos hicimos al finalizar la jornada. Dejar constancia, que faltaban muchas personas, pero por motivos profesionales y de agenda es muy complicado juntar a todos.

Nos vemos el año que viene para hacer juntos la Segunda Ruta de tapas de Calafell.

 

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada