Fira de Sant Miquel 2011Fira de San Miguel 2011
414
post-template-default,single,single-post,postid-414,single-format-standard,theme-stockholm,qi-blocks-1.2.6,qodef-gutenberg--no-touch,qode-social-login-1.1.5,qode-restaurant-2.0.2,stockholm-core-2.4.3,woocommerce-no-js,select-theme-ver-9.8,ajax_fade,page_not_loaded,menu-animation-underline,,qode_menu_center,qode-wpml-enabled,qode-single-product-thumbs-below,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive

Fira de Sant Miquel 2011Fira de San Miguel 2011

Tal com vam anunciar fa uns dies, diumenge vam donar per finalitzada la Primera Ruta de Tapes.

Una part de representants de la ruta, vam oferir les nostres tapes als visitants de la fira. D’aquesta manera es van poder degustar una gran varietat de tapes estrella dels establiments adherits en un sol espai i tarda.

També va ser un dia de valoracions sobre l’ experiència viscuda entre clients i restauradors. Després de recollir tots els suggeriments i opinions, ben aviat ficarem en marxa l’organització de la pròxima edició. D’aquesta manera esperem oferir-vos un ventall més ampli d’establiments, novetats i sorpreses.

A continuació, us penjo la foto de família que ens vam fer en acabar la jornada. Deixar constància, que faltaven moltes persones, però per motius professionals i d’agenda és molt complicat ajuntar a tothom.

Ens veiem l’any que ve per fer junts la Segona Ruta de tapes de Calafell.

 Tal y como anunciamos hace unos días, el domingo dimos por finalizada la Primera Ruta de Tapas.

Una parte de representantes de la ruta ofrecimos nuestras tapas a los visitantes de la feria. De esta manera se pudieron degustar una gran variedad de tapas estrella de los establecimientos adheridos en un solo espacio y tarde.

También fue un día de valoraciones sobre la experiencia vivida entre clientes y restauradores. Después de recoger todas las sugerencias y opiniones, pronto pondremos en marcha la organización de la próxima edición. De esta manera esperamos ofreceros un abanico más amplio de establecimientos, novedades y sorpresas.

A continuación, os cuelgo la foto de familia que nos hicimos al finalizar la jornada. Dejar constancia, que faltaban muchas personas, pero por motivos profesionales y de agenda es muy complicado juntar a todos.

Nos vemos el año que viene para hacer juntos la Segunda Ruta de tapas de Calafell.

 

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.