Pastís de poma i trufes gelades de xocolata amb festuc i gingebrePastel de manzana y trufas heladas de chocolate con pistacho y jengibre

Aquesta setmana com a postres us recomanem;

Pastís de poma tradicional amb formatge cremós “Mascarpone” i crema anglesa de Vainilla de Tahití

El pastís està fet amb una recepta tradicional que utilitzem des de fa molts anys. Així doncs, els clients que ens acompanyeu del principi segur que l’heu tastat alguna vegada.

Aquest pastís té un gust molt pronunciat a poma al forn i amb punt de llimona que li dóna frescor. Està elaborat amb pomes Golden que li donen un toc delicat i sucòs. al mateix temps aquesta varietat de poma conserva la consistència,  per aquest motiu hi trobem la poma molt ben integrada dins el pastís.

L’acompanyem amb el formatge Mascarpone que li dóna cremositat. Aquest làctic li aporta un toc àcid que combina molt bé amb la dolçor de la poma.

Finalment, regada una mica amb crema anglesa amb vainilla de Tahití. Aquesta vainilla d’origen té una aroma molt pronunciada i un gust persistent en boca. En parlarem més detingudament en pròxims articles.

Trufes gelades de xocolata amb festuc i gingebre

Aquesta setmana us proposem aquesta nova combinació. La trufa està farcida amb un festuc caramel·litzat i petits daus de gingebre confitat. Finalment, arrebossat amb ratlladura molt fina de festuc cru.

Aquest festuc és originari d’Iran. De fet, aquest país és el principal productor d’aquest fruit originari d’aquesta regió asiàtica.

Per últim, el gingebre confitat aconsegueix aquell picant tan peculiar i fresc al mateix temps.

 

 

 Esta semana como postre le recomendamos;

Pastel de manzana tradicional con queso cremoso “Mascarpone” y crema inglesa de Vainilla de Tahití

El pastel está hecho con una receta tradicional que utilizamos desde hace muchos años. Así pues, los clientes que nos acompañéis del principio seguro que lo habéis probado alguna vez.

Este pastel tiene un sabor muy pronunciado a manzana al horno y con punto de limón que le da frescura. Está elaborado con manzanas Golden que le dan un toque delicado y jugoso. Al mismo tiempo esta variedad de manzana conserva la consistencia , por eso encontramos la manzana muy bien integrada en el pastel.

Lo acompañamos con el queso Mascarpone que le da cremosidad. Este láctico le aporta un toque ácido que combina muy bien con la dulzura de la manzana.

Finalmente, regado con un poco de crema inglesa con vainilla de Tahití. Esta vainilla de origen tiene un aroma muy pronunciado y un gusto persistente en boca. Hablaremos más detenidamente en próximos artículos.

Trufas heladas de chocolate con pistacho y jengibre

Esta semana os proponemos esta nueva combinación. La trufa está rellena con un pistacho caramelizado y pequeños dados de jengibre confitado. Finalmente, rebozado con ralladura muy fina de pistacho crudo.

Este pistacho es originario de Irán. De hecho, este país es el principal productor de este fruto originario de esta región asiática.

Por último, el jengibre confitado consigue ese picante tan peculiar y fresco al mismo tiempo.

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.