Nit del GintònicNoche del Gin TonicGin and Tonic Night

Als clients que vingueu a sopar el divendres 25 de novembre us hem preparat un final de nit molt especial.

Quan acabeu de sopar dos professionals s’acostaran a la vostra taula per oferir-vos un gintònic elaborat amb ginebres i tòniques Premium.

Primer de tot us presentaran els productes escollits per l’ocasió. Us explicaran els trets més característics de cada producte per tal que conegueu amb profunditat les virtuts de cada ginebra i tònica.  D’aquesta manera cadascú podrà trobar la seva millor combinació. Finalment, us elaboraran els gintònics amb els botànics més adients per tal d’aromatitzar i potenciar un gintònic únic i personalitzat.

Aquestes són les ginebres, tòniques i botànics que us proposem:

Ginebres Bloom, Hoxton, Nº 209, Mascaró “9”, The London nº1 i MayFair

Tòniques: Fever Tree Premium, Fever Tree Mediterranea, Thomas Henry i Schweppes “pebre rosa”.

Botànics: Pebre rosa i Jamaica, clau, anís estrellat,  ginebró, cardamom, cafè, gingebre, romaní, fruites, cítrics i molts més.

La nostra intenció és aprofundir i aprendre tots plegats sobre aquest combinat que s’ha ficat tan de moda en els últims anys. Així doncs, el primer gintònic serà gentilesa de la casa. Els següents, a només 5 euros cadascun.

Us animem a compartir amb nosaltres la gran nit del gintònic!Los clientes que vengáis a cenar el viernes 25 de noviembre os hemos preparado un final de noche muy especial.

Cuando haya terminado de cenar dos profesionales se acercarán a su mesa para ofreceros un gin tonic elaborado con ginebras y tónicas Premium.
En primer lugar os presentarán los productos elegidos para la ocasión. Explicarán los rasgos más característicos de cada producto para que conozcáis en profundidad las virtudes de cada ginebra y tónica. De esta manera cada uno podrá encontrar su mejor combinación. Finalmente, os elaborarán los gintónics con los botánicos más adecuadas para aromatizar y potenciar un gin tonic único y personalizado.

Estas son las ginebras, tónicas y botánicos que os proponemos,

Ginebras: Bloom, Hoxton, N º 209, Mascaró “9”, The London n º 1 y Mayfair

Tónicas: Fever Tree Premium, Fever Tree Mediterranea, Thomas Henry y Schweppes “pimienta rosa”.

Botánicos: Pimienta rosa y Jamaica, clavo, anís estrellado, enebro, cardamomo, café, jengibre, romero, frutas, cítricos y muchos más.

Nuestra intención es profundizar y aprender todos juntos sobre este combinado de moda en los últimos años. Así pues, el primer gin tonic será gentileza de la casa. Los siguientes costarán sólo 5 euros cada uno.

Os animamos a compartir con nosotros la gran noche del gin tonic!

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.