Carnaval d’estiu de CalafellCarnaval de verano de Calafell

Aquest dissabte 7 de juliol teniu un molt bon motiu per visitar el nostre municipi ja que es celebra el Carnaval d’estiu. A partir de les 20.00h aproximadament  20 carrosses i 19 comparses faran una rua per Segur de Calafell i Calafell Platja. Podeu trobar tota la informació a la web de la Rua de Carnaval.
Per aquest motiu durant tot el dissabte us elaborarem i servirem amb el cafè dolços típics brasilers anomenats “brigaderos”.

A més durant aquest cap de setmana us avancem que us tenim preparada una carta gastronòmica de peixos fumats elaborats per una empresa de la nostra comarca. Ben aviat us publicarem tota la informació al nostre web.

Bon Carnaval!

carnaval estiu CalafellEste sábado 7 de julio tiene un muy buen motivo para visitar nuestro municipio ya que se celebra el Carnaval de verano. A partir de las 20.00h aproximadamente 20 carrozas y 19 comparsas harán un desfile por Segur de Calafell y Calafell Playa. Podéis encontrar toda la información en la web de la Rua de Carnaval.
Por este motivo durante todo el sábado os elaboraremos y serviremos con el café dulces típicos brasileños llamados “brigaderos”.

Además durante este fin de semana os adelantamos que os tenemos preparada una carta gastronómica de pescados ahumados elaborados por una empresa de nuestra comarca. En breve os publicaremos toda la información en nuestra web.

Buen Carnaval!

carnaval estiu Calafell

David Vernet

Format a l'Escola Hoteleria i Turisme de Cambrils on, gràcies a bons resultats a concursos de joves cuiners, aconsegueixo plaça d'alumne en pràctiques al restaurant el Bulli de Ferran Adrià durant 4 mesos del 2005. Hi tornaria posteriorment a la temporada 2006 com a stager i consolidaria una filosofia crítica amb un mateix, una gran exigència en el treball i la recerca d'arguments en tot el que implica el dia a dia a la cuina. A la meva estada d'un mes el 2008 al Restaurant Lafitte a Kuala Lumpur (Malàisia) Kevin Cherkas m'influiria professionalment en la capacitat de gestió i organització de la cuina, així com per la capacitat creativa sense límits. El mateix 2008 entro a treballar com ajudant a la cuina de Michel Guerard a les Landes franceses, durant tot un any. En aquesta etapa i sobretot amb l’experiència del Chef Jacky i Xavier m'impregno del sentit de la professió de cuiner i la importància vital del respecte pel producte i tot el seu entorn. Aprenc la tècnica culinària clàssica i m'enriqueixo de la cultura gastronòmica francesa. A nivell personal és de les etapes més importants ja que conec la meva dona Cinthia, també cuinera. Des dels inicis i fins l'actualitat he estat treballant conjuntament amb el meu pare, que m'ha transmès la cuina catalana (especialment aquella amb arrels marineres) i l'experiència per treballar sempre el millor producte de temporada i de qualitat, fet que em va portar a ser un dels membres fundadors del col.lectiu Terra i Taula, unió de productors i cuiners del Baix Penedès. Des del 2011 escric i parlo de tot el que envolta la gastronomia al nostre blog gastronòmic, Calafell ràdio setmanalment i Ràdio El Vendrell mensualment com integrant de Terra i Taula

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.