Carnaval d’estiu de CalafellCarnaval de verano de Calafell

Aquest dissabte 7 de juliol teniu un molt bon motiu per visitar el nostre municipi ja que es celebra el Carnaval d’estiu. A partir de les 20.00h aproximadament  20 carrosses i 19 comparses faran una rua per Segur de Calafell i Calafell Platja. Podeu trobar tota la informació a la web de la Rua de Carnaval.
Per aquest motiu durant tot el dissabte us elaborarem i servirem amb el cafè dolços típics brasilers anomenats “brigaderos”.

A més durant aquest cap de setmana us avancem que us tenim preparada una carta gastronòmica de peixos fumats elaborats per una empresa de la nostra comarca. Ben aviat us publicarem tota la informació al nostre web.

Bon Carnaval!

carnaval estiu CalafellEste sábado 7 de julio tiene un muy buen motivo para visitar nuestro municipio ya que se celebra el Carnaval de verano. A partir de las 20.00h aproximadamente 20 carrozas y 19 comparsas harán un desfile por Segur de Calafell y Calafell Playa. Podéis encontrar toda la información en la web de la Rua de Carnaval.
Por este motivo durante todo el sábado os elaboraremos y serviremos con el café dulces típicos brasileños llamados “brigaderos”.

Además durante este fin de semana os adelantamos que os tenemos preparada una carta gastronómica de pescados ahumados elaborados por una empresa de nuestra comarca. En breve os publicaremos toda la información en nuestra web.

Buen Carnaval!

carnaval estiu Calafell

David Vernet

No Comments

Post a Comment

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.